İSTANBUL / ÜMRANİYE - Emrullah Turanlı Anaokulu

Emrullah Turanlı Anaokulu

Adres
ÇAMLIK MAH. KAHRAMAN SK. EMRULLAH TURANLI ORTAOKULU BLOK NO 17 İÇ KAPI NO 1 ÜMRANİYE / İSTANBUL
Vizyon
21. Yüzyıl becerileri eğitim yaklaşımına sahip; yaratıcı, iletişimi güçlü, takım çalışması ruhuna sahip, eleştirel düşünebilen, geleneklerine bağlı, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren saygın bir eğitim kurumu olmak
Misyon
Öğrencilerin birlikte kaliteli zaman geçirebildikleri; üretim ve problem çözme bilgi ve becerileriyle donanmış; evrensel değerleri içselleştirmiş ve geleneklerine bağlı; kültür, sanat, spor duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; eleştiriye açık, yaratıcı, ahlaklı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
08:00 -13:OO 13:15-18:15
Ulaşım
Otobüs ve minibüslerle ayrıca 14BK,20D 13 Numaralı otobüsler okulumuzun yakınından geçmektedir.
Anaokulumuzda servis hizmeti verilmemektedir.
Çamlık Mah. Kahraman Sk. No: 17 Ümraniye-İSTANBUL
İl merkezine: 25 ilçe merkezine: 5 km